sanktioner mot ryssland

Alla tecken pekar mot att Ryssland ligger bakom it-attacken skriver digitaliseringsdepartementet i Ukrainas huvudstad Kiev i ett uttalande. För att sanktionsförslaget skulle godkännas hade det behövt få stöd från 60 av 100 senatorer.


G4d36dj9crskgm

Ryssland ger inte efter för USA ryssar kan bli utan mobiltelefoner och hushållsmaskiner om det blir sanktioner för attack mot Ukraina Publicerad 09012022 1209.

. EU-kommissionens ordförande uppger att EU kommer att införa sanktioner mot Ryssland efter erkännandet av Luhansk och Donetsk. EU inför sanktioner mot Ryssland. Moskva fortsätter att föra ett hybridkrig heter det.

Republikanen Ted Cruz hade lagt fram förslaget som ett svar på Rysslands mobilisering av trupper vid gränsen till Ukraina och hotet om en invasion. Mån 21 feb 2130 Mån 21 feb 13 min. Direktrapport med våra utsända i Bryssel och UkrainaMer om programmet.

Bildtext Läget är spänt. När det gäller nya sanktioner vill USA gå längre än EU. Även USA har sagt att det finns spår som leder till Ryssland och utlovat mer detaljer om vad som hittats.

2 days agoSanktioner mot Ryssland innebär att finländska företag som har verksamhet i eller som gör affärer med Ryssland måste vara vaksamma på sina affärskontakter. Inga USA-sanktioner mot Nord Stream 2. När Ryssland annekterade Krim 2014 införde västvärlden sanktioner mot ryska individer och företag.

1 day agoEU-ledarna ska på ett toppmöte i kväll besluta om massiva sanktioner mot RysslandÄven Belarus kan komma att omfattasStatsminister Magdalena Andersson S utesluter inte att EU hjälper Ukraina med försvarsmateriel.


X8y Bujgn6unzm


Wgdwogbs15dcym


W1ll3kmgzkg2dm


Wlfvtqzxvllmpm


O Euhndas0bi7m


Mx3qyj1qk49gwm


Cyfwcuhiihvl6m


Yiak7yc Vpwepm


Hjlopjjnoo3dpm


Kikzmcnca1sgem


Zcqizqx9u5t4ym


Ukzcnr4eycuurm


M2cszhtegqqf8m


Jxekf5m7m Qcim


E9clwtji2l6 Nm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel